Veelgestelde vragen

Wie zitten achter Minuut voor Allah?

Wij zijn een groep diverse jongeren die midden in de samenleving staan. Ooit zijn we begonnen om video’s te maken van 1 minuut. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een mediakanaal en stichting.

Wat doen jullie met de donaties?

De donaties worden ingezet om het platform te steunen. Middels de donaties kunnen we onze mediaprojecten voortzetten, de kosten daarvan financieren en investereen in grotere projecten.

Op dit moment stuurt het bestuur enkele commissies aan en deze werken gezamenlijk gestructureerd aan de verdere uitbouw van het mediaplatform. In de komende periode hopen we de ontwikkelingen met iedereen te gaan delen.

Wat voor organisatie is Minuut voor Allah?

Minuut voor Allah is een onafhankelijke en zelfstandige stichting die zonder enig belang van externe partijen mediaprojecten uitbrengt voor de kijkers thuis.

Waarom Minuut voor Allah?

In de drukte van de dag vergeten we om ons bezig te houden met onze religie. Daarom ontstond het idee om laagdrempelige en aansprekende content te maken voor moslimjongeren.

Door wie worden jullie gesteund?

We worden gesteund door Nederlandse volgers van verschillende lagen in de samenleving. Zo hebben we erg veel lovende berichten ontvangen van kijkers met een andere geloofsovertuiging maar ook hebben we enorm veel support vanuit de moslimgemeenschap. Wij zijn er voor iedereen.

Wat is jullie missie en visie?

Missie
Minuut voor Allah is een platform voor moslims en niet-moslims die, middenin een veeleisende samenleving, hun Heer leren kennen.

Vanuit de overtuiging dat in dit leven Zijn weg ons enige kompas is, en richting geeft in tijden van donkerheid en ziekte én in tijden van overvloed en dankbaarheid.

Visie
Eenheid en verbondenheid bij de moslims in een samenleving die verzuild en verbroken is. Minuut voor Allah wordt een centraal platform waar iedereen terecht kan voor programma’s, inspiratie en ontmoetingen die de kern raken en die hem richting geven voor zijn leven.

Donatie wijzigen of opzeggen?

Jouw steun is nog steeds hard nodig. Minuut voor Allah wordt vrijwel volledig draaiend gehouden met donaties. Met jouw steun maak jij dat mogelijk, dus vinden wij het heel jammer als je jouw donatie opzegt. Je kunt er ook voor kiezen om jouw donatie (tijdelijk) te verlagen of te pauzeren.

Dit kun je geheel zelfstandig doen middels de volgende link.