Veelgestelde vragen

Wie zitten achter Minuut voor Allah?

Wij zijn een groep diverse jongeren die midden in de samenleving staan. Ooit zijn we begonnen om video’s te maken van 1 minuut. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een mediakanaal en stichting.

Wat doen jullie met de donaties?

De donaties zijn specifiek bestemd voor onze grote productiekosten voor de Minuut voor Allah App (MVA Academy), onze documentaires en filmproducties.

Ook onze projecten zoals de podcasts, sketches en reminders zijn afhankelijk van o.a. locatiekosten,  apparatuurskosten en video-editors.

Het is belangrijk op te merken dat donaties niet worden gebruikt voor projecten zoals Sunnah Nutrition, MVA Shop en Arabisch Masterclass, aangezien deze projecten autonoom gefinancierd worden door individuen en niet afhankelijk zijn van donatiegeld.

Wat voor organisatie is Minuut voor Allah?

Minuut voor Allah is een onafhankelijke en zelfstandige stichting die zonder enig belang van externe partijen mediaprojecten uitbrengt voor de kijkers thuis.

Waarom Minuut voor Allah?

In de drukte van de dag vergeten we om ons bezig te houden met onze religie. Daarom ontstond het idee om laagdrempelige en aansprekende content te maken voor moslimjongeren.

Door wie worden jullie gesteund?

We worden gesteund door Nederlandse volgers van verschillende lagen in de samenleving. Zo hebben we erg veel lovende berichten ontvangen van kijkers met een andere geloofsovertuiging maar ook hebben we enorm veel support vanuit de moslimgemeenschap. Wij zijn er voor iedereen.

Wat is jullie missie en visie?

Missie

Onze missie is om de Islam toegankelijker te maken door hoogwaardige, relevante content te creëren. We moedigen verdieping in geloof aan, bieden halal-alternatieven voor mainstream media, en handelen als rolmodellen met integriteit en respect.

Visie

Minuut voor Allah streeft ernaar de go-to bron van islamitische kennis te zijn voor de Nederlandse moslimgemeenschap. Wij willen inspireren, onderwijzen en de weg naar de Islam verlichten voor jongeren in een wereld vol afleidingen.

Donatie wijzigen of opzeggen?

Jouw steun is nog steeds hard nodig. Minuut voor Allah wordt vrijwel volledig draaiend gehouden met donaties. Met jouw steun maak jij dat mogelijk, dus vinden wij het heel jammer als je jouw donatie opzegt. Je kunt er ook voor kiezen om jouw donatie (tijdelijk) te verlagen of te pauzeren.

Dit kun je geheel zelfstandig doen middels de volgende link.